Suck.!.!.!

_MG_1276Till att börja med så har jag bara njutit av det vackra vädret idag. Tycker att det har legat ett ovanligt lugn över Risebera. Det verkar som om de flesta har tagit den här dagen som en vilodag…har knappt märkt någon gräsklippare, hammrande ljud från någon renovering eller liknande.  Det enda ljudet som har stört är i så fall jag själv..har nämligen hållt på att montera en värmare till poolen….om jag säger som så..mitt tålamod är inte det bästa 😉 Hoppas i alla fall innerligt att det fina vädret håller i sig nu.

Jag har gått och retat mig på bland annat på bullerskyddet på Sallerupsvägen, inte skyddet i sig utan de som tycker det är så roligt att vandalisera….tänk att det går omkring människor med så mycket luft mellan öronen så att de inte har någon tankeverksamhet…..må gudarna straffa dem omgående.!.!.!  Jag förstår inte vad det är så roligt med att förstöra och vandalisera, kan man verkligen få någon njutning av det.?.?.?

En sak till är att folk (kommunen.?) inte lär sig….hur kan man bara ha tanken att göra ett bullerskydd där det är glas inblandat. Med facit i hand så kan man ju bara referera till våra busskurer, hur många gånger har inte de blivit sönderslagna, reparerade, sönderslagna, reparerade. Tydligen är det någon som inte anser att man ska ha det lite prydligt runt omkring sig…….sen om det är ungdomar eller vuxna som vandaliserar spelar ingen roll….må gudarna straffa dem omgående.!

Väl Mött.!.!.!

~~BaldWin~~

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s