Fototriss – 3

Ja då var det dags för en triss igen…temat för denna gång är 3 och man kan vinna presentkort från solresor…hmmmm…började att kika igenom arkivet efter bilder som man kunde använda i utmaningen…vilken linje skulle man använda…resor, 3, 3 dje advent… Nyuppstigen nattarbetare som man är så låg inte tålamodet eller tiden till att leta igenom några arkiv. Så samtidigt som kaffet bryggdes färdigt så tog jag dessa bilder. Så detta får bli mitt bidrag i all hast till denna veckas utmaning. ”Som allt på jorden så släcks ljusen ner förr eller senare, för att sedan ersättas med med nytt ljus och liv”

Om jag vinner så skulle jag absolut vilja resa med solresor till Dubai för presentkortspengarna. Anledningen till att jag valde det resmålet är att jag är väldig intresserad av att fotografera arkitektur…och vad är då mer lämpat än Dubai. Ta även ni chansen denna vecka…gå in på fototriss och läs mer.

Till nästa gång….

~~Matts~~

10 svar till “Fototriss – 3”

  1. Så kreativt att tänka foto innan du fått morgonkaffe. Jag vill nog ha lite koffein innan min kreativitet vaknar :=))
    Snyggt redigerat i svartvitt.

  2. Jag gillar din bildidé! Det hade förmodligen blivit bra även om du rotat i arkivet, men här tycker jag att du och kaffebryggen hittat en perfekt lösning på uppgiften! Lycka till i Dubai!

Lämna en kommentar