Hem > Foto > Pildammsparken i festblåsa

Pildammsparken i festblåsa

Hej alla.!.!.!

È ni inne i de sista dagarna av julstress nu.?..eller har ni hunnit fixa det mesta… Själv så känns det ganska lugnt för tillfället och det mesta känns som det är ordnat…har bara några få saker att ta tag i. Jag kan inte låta bli att prisa internethandeln…bara att sitta och välja och fixa för att sedan bara klicka sig framåt i de olika stegen…för att slutligen att  försändelsen hamnar i brevlådan eller att man får hämta ut den i sin närbutik. Ja är inte det ganska lustigt…alla tjänster som posten, banker etc håller på att helt försvinna…i alla fall deras tjänster. Senast härom dagen så gick min son in till en av bankerna för att plocka ut lite pengar från sitt konto…men han fick tji…just det kontoret handhöll inte kontanter, utan han blev skickad vidare till ett annat kontor…men what.!.!.!…en bank utan pengar.? Sen till råga på allt så ska man ordna alla bankärenden själv över internet, men ändå betala för tjänsterna..aviavgifter, avgifter på bankort etc…men men….

Dagens bilder kommer från Pildammsparken i Malmö…jag har valt bilder där träden fortfarande står i sin färggranna höstskrud. Det känns som jag behöver lite färg i min närvaro för tillfället…att vara nattarbetare vid denna årstid é ingen hit…mörkt innan man går och lägger sig…mörkt när man vaknar…alla ljusa timmar går åt att sova. Men i alla fall…ni som är Malmöbor och känner igen ert Malmö, så ser ni kanske att de flesta bilder kommer från den lilla dammen…d v s den som ligger på andra sidan av Baltiska vägen mot den stora. Har även lyckat att få med gången mot Margaretapaviljongen även om den inte är så vacker som den brukar att vara…i alla fall sommartid.

Till nästa gång….

~~Matts~~

Annonser
 1. 21 december, 2011 kl. 05:15

  Pildammarna… känns hemma även om jag inte längre bor där.
  Apropå ett foto om dagen så började jag med den bloggen i augusti så jag kör på 😉 en bit kvar till 365 dagar. Sen är det oftast inte så att bilden jag lägger upp är fotad den dagen. Den med den grönskande decemberbilden från igår tog jag i Holland för ett par veckor sedan.
  Din Bild på gässen här tycker jag mycket om! Och ett par till från parken.

 2. baldwin67
  21 december, 2011 kl. 05:29

  Okidåki…hade inte riktig koll på när du började Eva…då é det ett gäng dagar kvar 🙂
  Och ja…inte hinner man med att plåta varje dag…men oavsett…så var det en vacker bild. Det är inte alltid lätt att hitta något att lägga upp på bloggen…framför allt när man har ambitionen för ett inlägg varje eller i alla fall varannan dag. Pildammarna är ett vackert ställe oavsett årstid…det finns alltid något att hitta som gör sig bra i kameran…grönskan, folket eller det rika fågellivet. Jobbar på sjukhuset i Malmö och det ligger precis vid sidan om Pildammarna, så ibland brukar jag ta mig en promenad på morgonen med kameran när jag har slutat mitt arbete.

 3. 21 december, 2011 kl. 08:38

  Trevliga lite frostnupna träd och buskar. Påminner mig om att besöka det stället oftare än vad jag idag gör.
  Ha en bra dag Matts!

 4. baldwin67
  21 december, 2011 kl. 15:11

  Tycker nästan att den ”lilla dammen” är trevligare än den ”stora” Lasse…eller så beror det på att man inte har besökt den så ofta. Känns lite mer sådär…vad ska man säga..orört…

 5. 21 december, 2011 kl. 20:04

  Jag saknar Pildammsparken!

  Brukade alltid glida omkring där när jag bodde i Malmö – det var en sån fridfull plats! 🙂

 6. baldwin67
  21 december, 2011 kl. 20:20

  Håller med…ett riktigt fridfullt ställe med rikliga promenadstråk och sköna vyer.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s