Hem > Foto, Matts tycker till...!!! > 4:a ögon är bättre än 2

4:a ögon är bättre än 2

Hej alla….

Ja tänk så trevlig det är att ha kompisar som är likasinnade, jag menar intressemässigt. Lars Gudmundsson som är en erfaren fotograf och en före detta kollega till mig är en inspirationskälla…det må hända att åldersskillnaden mellan oss är på några år, men det har ingen betydelse i sammanhanget…det var han som förklarade bildseende etc när jag började att fotografera för straxt över 10 år sedan. Även om vi nu för tiden arbetar väldigt olika så försöker vi få ihop några turer då och då…men tyvärr blir det inte så ofta. Vi försöker ta en skånerunda i alla fall 1 gång om året som innefattar delar av Österlen och annat som faller på…men tyvärr fick vi inte ihop ledigheterna förra året till den turen..men några spontana småtripper blir det ibland, men förhoppningsvis nu till våren så ska vi göra slag i saken. En fördel med nära fotokompisar är att man är ärlig mot varandra och inte är det alltid som vi är överens bildmässigt…men det är så man utvecklas…och 4:a ögon är bättre än 2 när man är ute och fotograferar. Så i detta inlägg vill jag hissa fotokompisar.!.!.!

Besök L-G:s fotoblogg här.!.!.!

Till nästa gång…..

~~Matts~~

Ps. ”Fit 4 Fight” är även uppdaterad, kika i fliken ovanför

Annonser
 1. 7 januari, 2012 kl. 21:08

  Hej och God fortsättning på 2012!
  Läste artikeln om dig i Lokaltidningen och blev så nyfiken på dina stuprörsbilder, kanske får man se dem i bloggen framöver?! Själv har jag ett fotoprojekt som jag kallar för ”Uppåt väggarna”, finns att beskåda på min hemsida under fliken projekt.
  Ha det bra

  • baldwin67
   7 januari, 2012 kl. 23:43

   Hej Camilla…jag får önska dig det samma….
   Absolut…ska se om jag kan hitta dem i ”arkivet”…det var så många år sedan jag höll på med stuprör. Har faktiskt planerna på att göra ett album med stuprör igen nu när man har lite bättre fotoutrustning och erfarenhet. Vill minnas at jag plåtade med min Olympus Camedia 4000z på den tiden.
   Artikeln ja…jag blev väldigt glad när lokaltidningens reporter kontaktade mig…det ger en x-tra energi att bli uppmärksammad för det man brinner för. Artikeln kommer faktiskt tryckt i tidningen nästa vecka 🙂

 2. 7 januari, 2012 kl. 22:16

  Hahaha, ser man på! Du måste haft idétorka vännen 😉
  Tack i alla fall för alla de vackra fina ord du spred vida omkring dig. Värmer!!!
  Nåväl, vår syn var ganska lika då, men har gått skilda vägar mer eller mindre nu. Vid våra foto-rundor så är det alltid lika spännande att se hur du upplevt vandringen gentemot min egen syn på den…

  / Lars

 3. baldwin67
  7 januari, 2012 kl. 23:52

  Nope….ingen idétorka här heller 🙂
  Tycker bara att det är väldigt trevligt att komma ut tillsammans, jämnföra bilder, diskutera bilder och utrustning etc …Det är alltid roligare att göra saker tillsammans med någon och lärorikt…fast..visst finns det stunder då det även är rogivande att bara flanera i sina egna tankar och ideér med kameran.

  Ps. Kan du låna mig 5000 spänn 😉

 4. SoF
  8 januari, 2012 kl. 11:20

  Hej Matts!
  Tack för att du tittade in och tog dig tid att skriva en kommentar om P-huset Anna. Skall försöka lägga på minnet den andra platsen som du skrev om också i Malmö – så jag kan göra ett besök där när jag besöker Skåne nästa gång.

  Ha det gott/SoF

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s