Hem > Recensioner > Förvaring

Förvaring

Hej alla….

Från ett tips genom ett inlägg av Jonathan som driver bloggen ”Feta Draken”, så har jag skaffat mig 2 st serviceväskor inköpta på Clas Ohlson så jag kan förvara min kamerautrustning säkert. Och jag kan verkligen säga att detta är en hit… Bra pris och stabil förvaring av kameraprylarna…ja och mycket annat som man kan behöva förvara säkert. Så i den ena väskan har jag det digitala kameraprylarna och i den andra det analoga Pentaxsystemet som jag faktiskt aldrig har plåtat med, Fick det av min kära granne Dixon för ca 2 år sedan. Har planerna att serva dessa grejer och testa det analoga systemet detta år….Och…det finns mer plats för nya ”gadgets”…vad mer kan man önska. Den här serviceväskan kostade 199:-/st och då ingår det även axelrem och 2 nycklar till låsen på väskan. Vill ni kika lite närmre på den så följ denna länk eller kolla på plåtarna som kommer… Serviceväska från Clas Ohlson

Uppdaterat: För att göra mig lite tydligare så är denna väska tänkt för att förvara utrustningen i hemmet…välorganiserat och dammfritt…d v s ingen väska som är lämplig att bära med sig. Ska man bära med sig fotoprylarna så är nog den här väskan bättre… Förvaringsväska …Den är inredd med skumgummi som man får skära ut efter föremålen som man ska förvara…här ligger prylarna betydligt stabilare.

Till nästa gång…..

~~Matts~~

Annonser
 1. 30 januari, 2012 kl. 09:30

  Verkar jättebra som förvaring men hur fungerar väskan att bära med sig när kameror och objektiv ligger nedpackat, ligger det på plats? Eller är det mest tänkt som hemmaförvaring?

  • 30 januari, 2012 kl. 09:42

   För egen del så är denna väska enbart tänkt för förvaring här hemma. I dessa fack ligger inte grejerna stabilt om man ska bära den. Men det fanns ytterligare en modell som var inredd med skumgummi, där man fick skära ut efter formen på ex. objektivet…då blir det genast stabilare och man kan bära med sig väskan. Men skumgummi är dyrt så den väskan kostar 379:- …. i och för sig inga större pengar om man räknar med vad en kameraväska kostar. http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=162473891
   Men min tanke är att skära sönder en skumgummimadrass som jag har liggandes på vinden och lägga i en av väskorna…bara som försök. Men madrassen ligger längst in, så de vette katten när det blir av 😉 Det ingår även axelrem till dessa väskor.

 2. 30 januari, 2012 kl. 12:11

  En sån låda ska jag skaffa inför sommarens äventyr. Perfekt att ha dator och annat väl skyddat! 🙂

  • 30 januari, 2012 kl. 15:06

   Nu har jag inte testat stabiliteten i den om den ska transporteras, men med tanke på priset så känns den ganska rejäl. Väskan är även låsbar på bägge låsen…2 nycklar medföljer.

 3. 31 januari, 2012 kl. 08:15

  Tack Matts för ett verkligt användbart tips.

  • baldwin67
   1 februari, 2012 kl. 01:49

   Ja jag är själv helnöjd Lasse….

 4. 1 februari, 2012 kl. 01:12

  Intressant tips, själv använder jag ett fastbultat vapenskåp jag kom över till vettigt pris som förvaring. Ej brandskyddat men ur stöldskydds perspektiv inget man bär själv och än värre när det är fastbultat inifrån 🙂

  • baldwin67
   1 februari, 2012 kl. 01:49

   Ja det är ännu säkrare förvaring…
   Men huvudsyftet för mig med dessa väskor är att ha det lite mer organiserat, samt mer dammskyddat. Innan så använde jag mig av diverse kameraväskor.
   Har även planer på att skaffa mig Scandinavian photos egna kameraryggsäck för fototurerna.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s