Ödehus Nordanå (Baltiska villan) Interiört

Hej alla….

Ja vi fortsätter vår resa i Baltiska villan…den här gången interiört. Med säkerhet kan jag säga att jag kommer att besöka detta ställe minst en gång till. Bilderna som visas här är HDR-bilder med 3 exponeringar.

Till nästa gång…

~~Matts~~

13 svar till “Ödehus Nordanå (Baltiska villan) Interiört”

    1. Tack Lasse….
      Ja vad é skönhet & vad är det som gör något vackert.?… Du vet att jag blev helt till mig i trasorna när jag fick sett alla texturer på väggarna…det var för mig skönhet. Men skönheten visade sig som mögel och fuktfläckar som säker både är skadligt och illaluktande.

    1. Tack Karina….
      Ja detta har förmodligen varit ett väldigt vackert hem när det bar sig, kan verkligen rekommendera detta ställe som fototips….såg förresten att du hade besökt Ekgatan.

      Vh

  1. Trevligt att få se huset inifrån och bild #7 nedför trappen är min favorit!
    Måste dock erkänna att jag har väldigt svårt för HDR bilder, men det är jag det.. ta det inte fel, alla tycker vi olika 🙂

    Vh
    Rust

  2. Tack tack….
    Klart man ska tycka till….själv så ska jag erkänna att det är inte ofta jag tar HDR-bilder, men jag gillar dom…men det ska då vara rätt miljö. Den här miljön tycker jag är utmärkt för HDR då man får med hela omfånget av färger, kontraster i det gamla slitna. Sen kan man ju redigera bilderna olika i efterhand och dessa är ganska hårt ”tonemappade”. Testade att göra en del av dem svart-vita, men jag tyckte inte att känslan infann sig.

    Vh

  3. Helt fantastiska bilder och tycker det gör sig mycket bra i HDR då du lyckas fånga känslan. En vacker men melankolisk historia som huset utstrålar.
    Och ett objekt som jag också gärna hade velat föreviga.
    Mvh Pella

    1. Tack tack….
      Det är inte ofta jag tar HDR-bilder, men precis som du skrev så kände jag att känslan skulle komma till sin rätt med de här motiven.
      Ett hus som är väl värt att besöka och dokumentera.

      Vh

  4. Tack….
    Detta hus hittar du straxt utanför Malmö i Nordanå…tror det tillhör Arlöv men jag är inte säker. Detta ödehus var fantastiskt fotogeniskt, framför allt interiört…men även exteriört.
    Helt klart värt ett besök om man har det intresset av ödekåkar.

    Vh

Lämna en kommentar