Alnarp..ett ställe att träffas på.

Hej alla….

Hämtade upp Lasse vid 09.30 denna söndagsmorgon och den här gången körde bilen oss till Alnarp för att sluta upp med ett gäng fotografer för att utforska parken. Som sig bör så upptäckte jag att objektivet som hängde på kameran inte direkt var optimalt för ändamålet…17-85…men då får man improvisera och leta efter passande objekt. Så här i efterhand så skulle jag ha kört med 70-300 & det fasta 50…men men, det kommer säkert fler chanser. De flesta motiven som hamnade på minneskortet var blommor i dess olika kulörer och det var vitsipporna som dominerade. Initiativtagare för denna fototräff var Camilla Noresson och du kan besöka hennes blogg HÄR och i hennes inlägg kan du även se vilka fotografer som var på plats denna dag.

Till nästa gång…

~~Matts~~

14 svar till “Alnarp..ett ställe att träffas på.”

 1. Det verkar som det var dags att skaffa en större kameraväska där allt får plats… För övrigt kan ”fel” objektiv ge mer personliga bilder. Det ser man om man tittar runt på fototräffens deltagare.

 2. Ja jag får nog börja att fundera på det 😉
  Men det är även en utmaning och få befintligt objektiv att fungera i speciell miljö. Men visst stör det en att man har prylarna ”hemma” när man behöver dem i fält …

 3. Hej Matts. Du fick ju till en bra samling fina blommor som visar mångfaldet i parken trots att du hade ”fel” objektiv 😉
  Tack för att du kom och ha det gött.
  // Camilla

  1. Ja lite vårfärger fick vi med hem…
   Kanske fel att säga att man hade fel objektiv, men jag störde mig lite när jag såg alla ekorrar som hoppade bland träden och tänkte…”ja till dessa kommer jag aldrig att nå fram till”… det är inte ofta man ser de små liven. Men till nästa gång ska jag vara lite mer förberedd 🙂 Lite som Sven-Ove skrev, man få skaffa sig en större kameraväska så man kan ta med hela arsenalen i fält…man vet aldrig vilka tillfällen som ges.

   Vh

  1. Visst é dé….
   Men Aprilvädret håller i ett tag till verkar det som. Men det ska väl rätta till sig tills det är dags för student etc. Planeringarna och iordningsställandet är i full gång.

  1. Det var en fantastisk förmiddag med behagligt ljus och nya kontakter. Mycket börjar att frodas så det blir förmodligen fler besök till Alnarpsparken inom kort.

 4. Hej igen!!

  Ja det var ju nära att vi hade träffats denna dagen, men tyvärr var jag tvungen att jobba =(

  Får hoppas att det kommer fler gånger… snart!

  Skall ta mig dit sj imorgon tänkte jag…men får väl se vad vädret tycker.

  Ha en trevlig helg!!

  //Karina

 5. Kommer säkert fler chanser.
  Hoppas att du kommer dit för det börjar att grönska i Alnarpsparken och blommorna ligger som en pastellmatta…det börjar att ta sig…

  Trevlig helg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s