Hem > Foto, iPhone > Instagram

Instagram

Hej alla…

Instagram…ytterligare en app till iPhone och nu även till android. Har faktiskt inte gett det en chans förrän nu…den har legat läänge på telefonen för att bli utforskad. Men faktiskt ett ganska trevlig sätt att få ut sina bilder. Användarantalet ska ligga runt 30 miljoner, så många bilder kommer man över ”worldwide”. Den går vad jag förstår ut på att man kan ”gilla” olika fotografier samt följa uppladdningarna av de fotografer som man känner lite mer intresse för. det finns även en del filter som man kan använda sig av som ger bilderna den där lite x-tra karraktären. Men nu har ju herr Zuckenberg och hans Facebook lagt vantarna på denna app, så hur utvecklingen blir vet man inte…Är själv ingen Facebookare längre, och tänker förmodligen fortsätta vara så även i fortsättningen. Så utvecklingen av denna app får avgöra hur länge man kommer att engagera sig i den.

Själv så heter jag ”baldwin67” på Instagram

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 18 april, 2012 kl. 20:51

  Att fotografera kvadratiskt innebär ett annat tänk i kompositionen, som du uppenbarligen behärskar …

 2. baldwin67
  18 april, 2012 kl. 21:15

  Tack Lasse…
  Det kvadratiska snittet är riktigt trevligt, framför allt om man vill få fram en lite retro känsla. Kompaktheten tilltalar…

 3. steffe53
  19 april, 2012 kl. 04:17

  Halloj!
  Inte lagt upp på tuben men skall nog testa att göra det…tycker det blev lite smått på det jag la in på blogger…har alltså att laddat via blogger men på videolänken där…går ju att klicka upp i större storlek också men blir ingen bra kvalitét då.

  Steffe

  • 20 april, 2012 kl. 08:15

   Ja det som inte finns på tuben finns inte 😉
   Har själv inte lagt upp något bildspel på youtube, men dock musikklipp. Har haft tankarna på det men har inte kommit till skott. Det är trots allt ytterligare ett sätt att reklamföra sig.

   Trevlig helg…

 4. 19 april, 2012 kl. 18:32

  Så blir jag så sugen igen…måste på allvar ta tag i att byta mobiltelefon.

  Jättesnygga bilder!

  • 20 april, 2012 kl. 08:19

   Det är snart svårt att kalla det för telefon 😉 Snarare en mediamodul med telefonfunktion…men kamerorna i dagens telefoner är faktiskt acceptabla och mjukvarorna och filterna många.

   Tack och trevlig helg….

 5. 23 april, 2012 kl. 22:20

  Det där Instagram använder mina äldre barn flitigt men jag som inte är någon vän av avancerade mobiler har en äldre variant som jag kan ringa och skicka sms med. Max vad jag klarar… i nuläget. Men kul att kika på ungarnas bilder är det och ibland blir jag riktigt stolt över vad dom kan åstadkomma =) OCH som vanligt ser du detaljer och fångar det på bild. Riktigt bra inspirationskälla!!

  • baldwin67
   23 april, 2012 kl. 22:50

   Jag är definitivt inte något teknikfreak, men dessa nya smartphones med olika applikationer är faktiskt riktigt roliga och ett stort kompliment när man gillar att fotografera…resultaten kan bli riktigt roliga. Men tänk vad världen krymper med dessa prylar. Instagram har ca 30 milj. användare utspridda över hela världen och man får kontakt med likasinnade duktiga fotografer och ta del av deras alster.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s