Hem > iPhone > Dagarna går…

Dagarna går…

Hej alla….

Ja denna vecka har gått på halvfart. Kroppen har sagt ifrån att det är dags att ta det lite lugnare…och efter att har jobbat 100% natt i 12 år så har man lärt sig att lyssna på kroppen, annars så blir det bara längre återhämtningstid. Men nu stundar snart en lite längre ledighet så man kan slicka såren. En trevlig middag tillsammans med sambon och senare lite rock´n´roll på Debaser ligger på schemat under den kommande lördagen…ser vi verkligen fram emot. Ska förhoppningsvis även komma ut och vädra kameran någon av dagarna. Men den senaste tidens intryck har blivit tagna med iPhonen…och då med Instagramappen.

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 27 april, 2012 kl. 17:04

  Duvan/duvorna är häftig!!!

  • 27 april, 2012 kl. 19:04

   Sank jo Lasse…Ja bilden på duvan blev jag nöjd med. Ibland kan man lyckat med ögonblicksshot även med en mobilkamera.

   Trevlig helg…

 2. 27 april, 2012 kl. 17:41

  Riktigt coola bilder. Det är tur att du lyssnar på kroppen annars blir det bara värre. Undrar om det kommer med åren… Värderingarna liksom ändras efter hand i takt med årens framfart. Hoppas du får en toppenhelg=)

  • 27 april, 2012 kl. 19:06

   Tack Susanne….
   Jo så é dé nog…tycker att nattarbetet känns tyngre nu än vad det gjorde för ett par år sedan. Så det gäller att stå på sig och ta sin vila när kroppen säger ifrån…trots alla vardagliga måsten.

   Önskar även dig och de dina en trevlig helg….

 3. 30 april, 2012 kl. 08:53

  Bra du lyssnar på din kropp. Läckra bilder. Gillar strukturen i instagrambilderna. Inte provat så mycket själv än. Har väl den i telefonen tror jag. Bland alla andra hundra appar haha.
  Ha en skön Valborg. // Camilla

 4. baldwin67
  30 april, 2012 kl. 17:20

  Man är så illa tvungen…det är så rackarns svårt att komma tillbaka om man bränner ut sig för mycket. Har gjort en riktig gallring bland apparna i telefonen och bara ett fåtal blev kvar…bl a instagram. Favoriterna är pixlr-o-matic, hipstamatic,instagram, shakeit photo, old photo pro…och någon till….ja…bland fotoapparna menar jag 😉

  Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s