Hem > Foto > I väntans tider

I väntans tider

Hej alla…..

Ja nu går man i väntans tider…har i dagarna ropat in via Tradera mellanringar, ringblixt & ett batterigrepp till min EOS 60D. Säger tack till Peter för lånet av hans Kenko mellanringar så att det fick upp mina ögon för macrovärlden. Så förhoppningsvis dimper avin ner i brevlådan vilken dag som helst. En sak som var bra var att det även ingick ett x-tra batteri till battterigreppet, så det är bara att tuta och köra…att nämna är att det dock inte är orginalgrepp, men det behöver faktiskt inte betyda något. Min goda vän Lasse tittade in en sväng härom dagen innan vi skulle ut på området för att försöka plåta de kväkande grodorna…med sig hade han en påse med lite atteraljer som var ämnade för macro… bl a denna Alliumboll som kommer nedan.

Sank Jo Wärry Much Lasse….

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 30 maj, 2012 kl. 01:53

  Vilken spännande väntan =) Och till dess kan vi få njuta av dom här vackra bilderna. Har ni också studentförberedelser?? Vi planerar för fullt för dottern som går ut nästa fredag =) Håller tummarna för att solen vill titta fram den dagen. Ha det gott!!

  • 30 maj, 2012 kl. 03:50

   Väntan är över Susanne. Strax efter jag publicerade detta inlägg så kom det ett mail om att det var fritt fram att hämta ut prylarna…tog inte många sekunder innan paketet var hemma 😉 Har dock bara packat upp prylarna och en snabb test att de passar har gjorts.
   Även här stundar det en student, fast Tim går ut på torsdag. I stort sett är allt fixat och med en student tidigare så har man lite erfarenhet…så vi stressar inte upp oss. Har turen att vara långledig just innan studenten så det finns tid både för studentförberedelser och testa av kameraprylar. Har kikat lite på väderprognosen och det bådar inte gott denna gången heller. 2010 när Fredde tog studenten så var det kallt som attan och de gäster som var förpassade till tältet gjorde vad de kunde för att hålla värmen…men…time will tell…

   Vh

 2. 30 maj, 2012 kl. 08:42

  Så nu ska det dykas ned i spenaten..själv använder jag closeupfilter till min powershot..har bara testa inomhus i vintras..men nu ska det ut i det gröna för att se om det funkar..på tal om huggormen..så var den på ett jäkla humör..bilden togs med maxzoom..för komma alltför nära e nog ingen bra ide..ha det..Maria

  • baldwin67
   30 maj, 2012 kl. 14:34

   Spännande…ska bli skoj att få se på resultaten.
   Ja den lilla ormen såg lite irriterad ut…även jag stötte på en huggis som var lite ”huggig” och gjorde några försök att mota bort mig. Respektingivande ljud de små reptilerna har.

   Vh

 3. 30 maj, 2012 kl. 11:59

  Snygga bilder!

  • baldwin67
   30 maj, 2012 kl. 14:34

   Tack Camilla…uppskattas.!.!

   Vh

 4. 1 juni, 2012 kl. 07:11

  Det var ju trevligt att blommorna uppskattades! De blev bra på ”film” också minsann …

  • 1 juni, 2012 kl. 14:57

   Självklart…en riktigt trevlig blomma, något att fundera på om man ska ha den själv i sin trädgård.

   Hörzzz

 5. 8 juni, 2012 kl. 10:10

  Ljuvliga bilder! Härliga färger!!

  Ha en fin helg!

  Steffe

  • 8 juni, 2012 kl. 11:19

   Tack Steffe…uppskattar dina ord…

   Önskar även dig en trevlig helg.!

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s