Hem > Foto > Ändan på slutet…

Ändan på slutet…

Hej alla…

Japp då är stunden snart kommen…slutet på semestern. 1 månad går väldigt snabbt, framför allt när man har lite att göra. Nu är det ”bara” ca 48 veckor till nästa långsemester…men innan dess ska vi ha 1 vecka i Turkiet. Har haft några projekt som jag var inställd på att göra under semester…och trot om ni vill…de blev faktiskt gjorda.

Det största projektet var att byta ut det ruttna taket på ett av våra förråd. Hade några skivor plåttak hemma som var tänkt som tak…men planerna blev annorlunda. Vi har även fått vårt tak på huset omlagt detta år och det blev så många takpannor över så det räckte till förrådet….CHECKED.!.!.!

Ett annat projekt var att ta sig till optikern och kolla synen. Var lite trött på 10-29:- läsglasögon från Ö&B och det hela resulterade i ett par ordentliga läsglasögon med kaxiga bågar (dock ej dem på bild…har inte fått den ännu)…det räckte med läsglasögon :-)…CHECKED.!.!.!

Ett annat stort mål var att springa 7 km i bokskogen ute vid Torup. Jag och Millas runda här hemma som vi har ambition att springa i nuläget var annan dag ligger på 4,5 km. Grejen är att här hemma är det platt…i Torup är det kuperat….vill bara säga det som ursäkt till den genomsnittliga km-tiden….CHECKED.!.!.!

Efter att ha varit tvungen att starta Gps:en via iPhonen när vi körde i Danmark efter att ha förlitat oss på en utskrift från Eniro…och fick skräckupplevelsen att det kostade oss runt 60:- för 2-3 minuter så gick jag och köpte mig en riktig Gps med livslång uppdatering av Europakartor. Var så klart tvungen att testa den under semestern och tillfället blev när vi körde till stugan. Vägen som Gps:en valde var långt ifrån den väg vi normalt sett kör och den tog oss in på vägar som vi aldrig kört innan på den Skånska bygden…spännande.!.!.! Dock kom vi på sluttampen in på en väg som säkert inte hade beträtts av en bil under de senaste 25 åren…kanske traktorer. Men rackarns vad vi skördade gräset under vår låga Seat Leon…och vi höll tummarna att det inte skulle ligga en sten i det höga gräset….CHECKED.!.!.!

Som ”bonus” fick vi även målat vårt lantställe när vi ändå besökte det (suck)…Men det var en hääärligt vistelse…men kort. Vi kände inte för att åka hem, men i o m a jag börjar att jobba på torsdag och vi hade en uttråkad 14 åring med oss så körde vi samma väg tillbaka till Malmö som Gps:en visade…dock utan äventyret på traktorvägen….CHECKED.!.!.!

Fick även testat iPhonen som ”internetdongel” till den bärbara datorn när vi var ”ude po lannet”…och det funkade betydligt bättre än vad jag hade räknat med…t o m bättre än svärfars mobila bredband 🙂

Men det finns en sak som jag hade lovat mig att även göra under semestern…och det var att skaffa mig ett par nya arbetsskor. Detta är inte gjort ännu, men jag har 2 dagar på mig :-)…SNART CHECKED.!.!.!

Men semestern har varit fantastisk och jag är nöjd. Visst har det varit ömsom regn, storm och sol…men jag är nöjd. Det ända som är fel är att man måste börja att arbeta igen efter en semester…

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 14 augusti, 2012 kl. 18:27

  Du verkar i alla fall att ha haft en innehållsrik semester. Själv slipper jag numera bry mig för att semestern är slut, men jag minns väl hur det var. Tack och lov jobbar du väl inte alltid så det blir säkert tid till fotografering även framöver.

  • baldwin67
   14 augusti, 2012 kl. 18:57

   Den har verkligen varit innehållsrik…ska bli skönt att komma tillbaka till jobb och få vila upp sig ;-)…tyvärr blir det nog inte så. Visst har kameran kommit fram lite då och då och jag har tagit mina små turer…men man har många att ta hänsyn till när man är gemensamt lediga. Kommer förmodligen dyka upp lite bilder här på bloggen som är tagna under den tiden.

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s