Hem > Foto > (Suck)…hemma igen…

(Suck)…hemma igen…

Hej alla…

Planet går ned för landning i Köpenhamn efter en flygfärd på lite mer än 3 timmar från Turkiet…vi upptäcker att 30 grader med sol byts ut med en fingerknäppning till 13 grader med ett kallt strilande regn…vardagen har kommit i kapp oss. I dag dagen efter vi har kommit hem börjar man att arbeta igen, så detta inlägg blir bara en liten försmak. Bilderna är inlagda på de x-terna hårddiskarna och snabbt betittade…dock så tillhör de flesta bilder den privata karraktären i och med att detta var en charterresa med delar av familjen…men några vyer på omgivningen ska jag nog kunna visa upp inom kort. Men först…dags att arbeta över helgen.

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
Kategorier:Foto Taggar:, , , , ,
 1. 21 september, 2012 kl. 09:30

  Välkomna hem igen. Snart dags för en höstfotorunda?

  Önskar dig även en god arbetslust bortåt kvällen till …

  • baldwin67
   21 september, 2012 kl. 09:34

   Ja hösten kom helt plötsligt väldigt snabbt 😉 men självklart ska vi ut på mer än en höstrunda. Är ledig nästa vecka, så vi får se om tid finnes. Hmmm…. Första bloggsvaret jag har skrivet via iFånen…får se hur det blir ….

 2. 21 september, 2012 kl. 09:41

  Poolbilden är m a g i s k! Vilken vacker plats…

  • baldwin67
   21 september, 2012 kl. 09:48

   Just den här poolen tillhörde den ”lugna” delen av poolområdena…d v s att man blev inte uttjatad med att man skulle vara med på en massa aktiviteter 😉 Så här tillbringade vi mycket tid med att bara bada, sola och koppla av…inte en massa gympa, vattenpolo, pingis, dart etc.
   Efter kanten på poolen som man ser så var det bara ett stup ner till havet och det var väldigt avkopplande att bara hänga på poolkanten liggandes i vattnet och blicka ut över horisonten.

 3. 25 september, 2012 kl. 19:58

  Ja tänk så snabbt det kan skifta. Från att ena stunden vara i värme, ett annat land, en annan kultur och så VIPS… är man hemma igen… Tur vi har kameran med så man kan gå tillbaka och njuta av minnen.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s