Hem > Foto > Prag 2012 i fågelperspektiv

Prag 2012 i fågelperspektiv

Hej alla…

Har nu börjat att komma i fatt alla fotografier som blev tagna i Prag och jag upptäckte att jag faktiskt har tagit en rackarns massa HDR-bilder…beror nog på att jag tyckte att miljön passade för det. De dagar vi hade i denna stad var fantastiska…strålande solsken, vindstilla och ca 3 minusgrader…dock låg det ett svagt dis över staden. Fotografierna som visas i detta inlägg är de flesta tagna uppe från det västra tornet i Saint Vitus Katedralen som man kommer till när man har promenerat den vackra Karlsbron. Det tog sin lilla tid att ta sig upp för den smala trappan på 287 trappsteg tillsammans med mötande turister som var på väg ner från toppen av tornet…men det var det värt. Utsikten var slående och man kunde se Prag från alla väderstreck.

Har valt att lägga ut dessa bilder i lite större upplösning.

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 13 december, 2012 kl. 19:04

  Verkar vara en underbar plats att spruta ut bilder på. Av denna blandning faller bild 4 mig allra mest i smaken där liksom huset är som en bumerang …

  Höres!

 2. 14 december, 2012 kl. 08:11

  Prag är väldigt fotogeniskt…det finns så mycket man vill dokumentera. Dessa kan man väl räkna lite mer som ”översiktsbilder” av Prag. Det finns även en massa detaljer, arkitektur, gränder etc som man gärna vill få med på bild. Men vistelsen var intensiv, så allt hanns inte med.

  Upřímně…!!! ( Vh på Tjeckiska ) 🙂

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s