Hem > Foto > Att ta naturen in i sitt hem

Att ta naturen in i sitt hem

Hej alla…

Droppar av smält snö slår försiktigt mot fönsterblecket i skrivandets stund och den tunga grå mattan av täta moln hindrar ljuset från att komma in. Inspirationen har legat ganska lågt den senaste tiden på grund av många faktorer…tryckt arbetssituation, influensa och ont om energi på fritiden. Har pysslat lite med inomhusfotografering den senaste tiden och tagit in den färgade naturen in i hemmet med hjälp av tulpaner, orchideér och andra vackra färgklickar som förgyller. Just tulpanerna gillar jag lite så där x-tra mycket…de är så fotogeniska genom hela livscykeln…från knopp till fallna kronblad. Men vi har varit där förut, så jag vet att energin och inspirationen sakta kommer att arbeta sig tillbaka i takt med ljuset. Men fram till dess så får man ta det som det kommer.

IMG_4608_b

 

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
Kategorier:Foto Taggar:, , , ,
 1. 27 januari, 2013 kl. 13:54

  Om inspirationen räcker till en sån här bild behöver du nog inte vara orolig. Du har säkert inspiration så att det räcker. Att ta sig ut och fotografera vid den här årstiden är dock inte lika inspirerande.

  • baldwin67
   27 januari, 2013 kl. 14:56

   Tack för din optimism Hans-Ove 😉
   Jomen…har väl lite inomhusideér som jag ska försöka förverkliga inom det närmsta. Och det är som du skriver…utomhus é dé inte så inspirerande.

   Vh

 2. 27 januari, 2013 kl. 15:53

  Helt underbar bild!! 🙂

  • baldwin67
   30 januari, 2013 kl. 03:37

   Tack Henrik….

 3. 27 januari, 2013 kl. 19:26

  Herre Jösses vilken snygg bild. Stilren i varma nyanser och absolut en bild att hänga på väggen. Du kan du =) Och nu blev jag också sugen på tulpanfoto….
  Ha det gott!!

  • baldwin67
   30 januari, 2013 kl. 03:39

   Ja tulpaner är ju så tacksamma motiv…vackra och står stilla…och det finns så många kulörer att välja på.

 4. 27 januari, 2013 kl. 23:03

  Så skön och stilren, en dröm för ett vintertrött öga. Visst finns det inspiration, det ser jag…det gäller bara att plocka fram den vare sig man är inom eller utomhus.
  Hoppas att den mytomspunna och ibland så svårfångade tog dig ut till det strömmande vattnet idag…och att den räckte till för lite ljusa, abstrakta bilder.
  Ha det gott, snart flödar ljuset och naturen får livet åter.

 5. baldwin67
  30 januari, 2013 kl. 03:42

  Tack Gertie…
  ja det finns väl lite ideér för fotografering inomhus…utomhus är det lite värre. Tyvärr kom livet i kapp mig så jag fick skjuta på bäckfotograferingen, men det gör inget…den kommer nog att rinna där ett tag till 😉

 6. 30 januari, 2013 kl. 16:02

  Jamen visst är det så, man blir allt lite trött av bristen på sol och ljus och har man ett jobb som kräver mycket så blir man ju inte piggare, men den kommer tillbaks, energin , det ser man ju på din bild som är kanonsnygg, sa du att du ingen energi hade? ;))

  Titta på dina andra bilder och dom är underbara!!!

  Du, jag tittar ut genom fönstret, det är grått och trist och kallt och var f-n e solen? :))) Jag behöver sol för att överleva, måste tala förstånd med solgudarna 🙂

  Var rädd om dig och tack för att du delar med dig till oss andra!!

  • baldwin67
   31 januari, 2013 kl. 16:37

   Tack Tammy för dina uppmuntrande ord 🙂
   Ja denna årstid är inte min favorit i Skåne och längtan efter sol och värme är stor. Vem vet…det är kanske bildskapandet som ger en den där lite extra energin som man behöver för att tackla dessa mörka månader. I alla fall så ger det en positiv effekt att få göra något man gillar även om ideérna inte öser över en.

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s