Hem > Foto > Solfångare

Solfångare

Hej alla…

Solen och värmen har besökt Skåne…kläderna dalar för varje temperaturstigning och helt plötsligt myllrar det av folk ute. Hela rekreationsområdet på Bulltofta fylls av folk som springer, promenerar och praktiserar andra fettförbrännande aktiviteter…Beach 2013…here we come.!.!.! För egen del känns det lite för sent…får satsa på Beach 2014 i stället. För de som inte har fallit för svettiga aktiviteter kan man hitta sittandes på alla bänkar med ansiktena riktade upp mot solen och bara suga i sig varje solstråle. När allt kommer till kritan så är vi inte alls olik all den andra växtligheten som omger oss.

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 20 april, 2013 kl. 09:58

  Härliga vårbilder Matts. Ser att du har kläm på makrot 🙂 Visst är det roligt. Måste hinna ut lite i eftermiddag. Jag tror jag följer ditt exempel och njuter i solen och kryper runt med kameran istället för att springa runt och jaga figuren haha. Det är mycket roligare 😉 ha det gott.

  • 22 april, 2013 kl. 15:53

   Japp…har varit ute rätt mycket med macrot i dagarna och har börjat att bli lite mer kompis med det. Till en början så var det lite besvärligt att hantera dessa 90 mm på frihand i macrosynpunkt…men övning ger färdighet. Fördelen med macromotiv är att man bara behöver sätta ut foten i sin egen trädgård för att hitta motiven…som dessa t ex.

 2. 22 april, 2013 kl. 13:06

  Med ett macroobjektiv på kameran behöver man aldrig få slut på motiv. Att kravla runt på marken är också en form av motion, så akta dig annars du kanske platsar på ”Beach 2013.

  • 22 april, 2013 kl. 15:57

   Sant…dessa motiv var i min egen trädgård.
   Fördelen med mitt 60D hus är att jag inte behöver kravla runt på marken i o m vridbar skärm och ”live-view”…men några nätta knäböj måste man i alla fall göra 😉

 3. 25 april, 2013 kl. 13:10

  Förtjusande våriga bilder som man blir glad i själen att få se!

  Härligt, Matts!

  • baldwin67
   25 april, 2013 kl. 19:35

   Tack Tammy…
   Ja det finns så mycket liv att fånga nu och mer lär det bli 🙂

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s