Hem > Rock´n´Roll > Disneyland After Dark på Kulturbolaget 2014

Disneyland After Dark på Kulturbolaget 2014

Hej alla…

Ja igår var det rock´n´roll igen…på en söndagskväll, kändes lite avvikande. Men kvällen blev riiiktigt lyckad när våra danska grannar D.A.D entrade scenen. I ett absolut fullsatt KB så blev det ett rackarns gung under ca 2 timmar. Det enda problemet med ett fullsatt Kulturbolag är att har du fått en plats där du ser något så måste man stanna, ja i alla fall om man är en kort hobbit som jag. Det gäller att ha tankat lite bira innan och försett sig med en reserv i bakfickan och tömt blåsan innan det kör igång annars så kan man lika gärna hänga i baren resten av kvällen…knappt man kan ta sig fram. Och en sådan här kväll är inte fotografering en prio 1, men några snapshot med rak arm upp i luften med den lilla Panasonicen blev det i alla fall som ett minne från denna kväll. Men Jesper Binzer och gänget som har härjat i ca 30 år på olika scener gör en inte besviken…har sett dem vid ett tillfälle tidigare och ser redan fram emot nästa gång.

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 31 mars, 2014 kl. 14:26

  Trots trängsel och bira fick du ju till några bilder!
  Ha det bra

  • baldwin67
   31 mars, 2014 kl. 18:39

   Trots omständigheterna blev det några…det hade jag inte räknat med. Men något filmklipp blev det inte denna gång…4 minuter med armen rätt upp i vädret och stabilt läge…njä, jag tror inte det 😉
   Tack för att du kikade in…

   Vh

 2. 11 april, 2014 kl. 10:15

  Coola bilder och jag känner igen det där med att vara kort och stå i en folkmassa. Shit vad jag ogillar det men skulle jag hamna där så hoppas jag också att jag har lite % i mig så jag inte får klaustrofobi… Trevlig helg!!

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s