Hem > Foto, Riseberga...en del av Malmö > Körsbärsdalen…paradiset i Skåne

Körsbärsdalen…paradiset i Skåne

Hej alla…

Förra året missade jag de blommande körsbärsträden i körsbärsdalen med 2 dagar…detta året var det inställt på att jag skulle få ta del av samma skönhet som Astrid Lindgren fascinerades och använde sig av i bröderna Lejonhjärta. Detta är sannerligen ett paradis av hög rang och jag ska minsann bestämt ta mig dit igen om några dagar…den här gången ska picknickkorgen med. Vi besökte körsbärsdalen under söndag förmiddag och solen sken väldigt kraftigt…och det resulterade i ganska svårexponerade bilder. Till saken hör att detta var lite för tidigt för besöket, mängder av knoppar var på väg att brista ut…så till kommande helg är det nog perfekt. Planerna för nästa tripp är att vi ska ta oss dit och få uppleva det mjuka kvällsljuset och solnedgången…längtar redan, det kan bara bli en hit. Det är inte bara själva dalen som är värd ett besök utan miljön runtomkring är även den väldigt trevlig att få uppleva. Detta ställe har en speciell plats i mitt hjärta under dessa veckor, så jag kan väl rekommendera ett besök.

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 29 april, 2014 kl. 14:56

  Det är verkligen en underbar plats, själv har jag bara besökt den på kvällstid, strax innan solnedgång och har då tyckt att bilderna blivit lite tråkiga för det är så mycket skugga. Drömmer om att få tid att åka dit under morgontimmarna, gärna med lite dimma och sol som sakta bryter igenom.
  Ha det bra

 2. baldwin67
  29 april, 2014 kl. 20:00

  Din beskrivning angående morgonen är optimal 🙂
  Vi har faktiskt planer på att åka dit igen en kväll nu i veckan för att se hur det ser ut…denna gång ska även picknickkorgen med 🙂

  Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s