Hem > Foto > Utskriftstider

Utskriftstider

Hej alla… Ja den senaste tiden har det inte blivit så mycket fotograferande som man hade velat, väder och arbete har satt käppar i hjulet. Dock så har jag samlat på mig några förmånliga ”deal” för större utskrifter…3 st närmare sagt. Förmaten är lite olika…canvas 102*76 och 70*56…samt en aluminium utskrift i 60*40 där mitt liveporträtt av Per ”Peps” Person skall etsas in. Problemet är bara att jag har inte gjort några större utskrifter som 102*76 och jag märkte att man var tvungen att göra något som kallas för ”interpolering” för att förstora bilden. Tänk…jag har pysslat med foto i runda slängar 15 år och kommer ständigt i kontakt med nya saker 😉 I alla fall…helgen kommer att gå till att få ordning på storlek, skärpa och bildkvalite på dessa motiv som ni kan se i bildspelet…motiven är hämtade från Falsterbo, Måkläppen och tidigare nämda…Peps. Bilderna är hämtade från en av tjänsterna, ganska chibbigt faktiskt…sätter motiven i olika miljöer så att man kan se hur de gör sig…GILLAS.!.!.!   Önskar er alla en trevlig helg…våren är på G.!.!.!

Annonser
 1. 21 februari, 2015 kl. 08:20

  Blir bättre än man tror då originalbilden från kameran är på strax under 60 cm och man nästan får göra en fördubbling för att nå fram.
  Dessutom har du tagit i lite i underkant på dimensionen av den stora bilden. Lilla måttet ska vara 76 cm, inte 68 som du skrivit.

  • baldwin67
   21 februari, 2015 kl. 10:10

   Oj då…ja ser det nu…fixat…blandade ihop måtten. Ja man får testa sig fram, ska dra upp orginalbildens storlek upp till utskriftens faktiska mått.

   Hörs…

 2. 13 mars, 2015 kl. 12:44

  Snygga tavlor. Ja tänk att man lär sig något nytt hela tiden =) Det är väl det som är livet. Trevlig helg.

  • baldwin67
   14 mars, 2015 kl. 09:11

   Tack…Ja och kunskap är så lättillgängligt nu, det är bara att starta datorn så finner man hur mycket info som helst (tummen upp)…

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s