Hem > Foto > Många bäckar små…

Många bäckar små…

Hej alla…

Jo så är det väl…många bäckar små blir till en stor å, ja även inom foto. Senast jag var ute så blev det ca 170 exponeringar tagna, men bara på ca 17 olika vyer…d v s ca 10 bilder per vy…så ett fåtal motiv blir till många exponeringar. Det är ofta så jag fungerar när jag är ute på naturfotografering…många exponeringar på samma vy. Dock så skiljer de sig ganska rejält ibland på slutartid, bländare, vinkel och brännvidd. Gillar att ha några alternativ att välja mellan…till sist hittar man en favorit. På den här lilla fotogeniska bäcken i Häckebergaområdet gick kameran varm med en hel del exponeringar, varav 4 st som jag valde ut. Alla ser vi bilder på lite olika sätt, så vilken tycker du tilltalar mest.?…lägg gärna din röst i formuläret nedan.

 

Med denna serie önskar jag er en trevlig helg…

 

 

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 5 februari, 2016 kl. 09:38

  Det var ett svårt val. Stod mellan två av bilderna.

  • baldwin67
   9 februari, 2016 kl. 10:16

   Ja ibland är det inte lätt att välja bland bildflödet, men av ca 10 bilder brukar man i alla fall hitta någon som tilltalar mer än de andra.

 2. 9 februari, 2016 kl. 08:11

  Alltid svårt, för mig stod det mellan nr 1 och nr 3, vet inte riktigt varför utan går på magkänslan! Kanske är det kompositionen, på nr 1 ser man mer av bäcken, den rinner ju mot betraktaren och i de andra bilderna blir den avklippt.
  Ha det bra

  • baldwin67
   9 februari, 2016 kl. 10:18

   Ja ibland är det svårt att välja, men dessa 4 var de som jag tyckte tilltalade mest från urvalet av 10 st. Valet är alltid svårt…vet hur dramatisk hjärnaktiviteten är när man ska välja ut bilder till t ex en utställning…

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s