Hem > Foto > Weekend på Hovs Hallar

Weekend på Hovs Hallar

Hej alla…

Ja nu var det ett tag sedan man besökte Hovs Hallar senast, så vi gjorde slag i saken och besökte denna magnifika plats hela den gångna helgen. Jag och min sambo hade 2 övernattningar på Hovs Hallars hotell som är beläget mitt i detta naturreservat. Av erfarenhet så hade vi de rejäla vandringskängorna på oss då vi tog oss våra promenader i den grovt steniga strandmiljön…benen fick verkligen bekänna färg då man även skulle ta sig upp för den ca 70 meters höga höjdskillnaden. Men uppifrån är utsikten fantastisk och väl nere på strandnivå är vyerna kraftigt fotogenisk beroendeframkallande. Tyvärr så var himlen helt målad i monokrom gråskala, så alla fantastiska färger i klippor och sten mattades av lite…och att få komma ner till en fantastisk solnedgång med det magiska kvällsljuset gnistrande och glimmande i stenarna får väntas med till nästa gång. Summa sumarium…Hovs Hallars hotel kan verkligen rekommenderas om man vill ha en lite längre vistelse vid detta naturreservat…fantastisk mat och att bara få glida ner i badtunnans 42 gradiga vatten efter en lång ruggig promenad eller sätta sig i bastun var som balsam för kropp och själ. Och trots det monokroma vädret som tillhör denna årstid, så fick man sina fotografiska lustar tillfredställda.

 

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 11 mars, 2016 kl. 16:36

  Fina bilder Matts! En av några riktigt intressanta platser längs vår skånska kust. Platsen välkänd (hur längesedan var det vi var där?)

  / Lars

  • baldwin67
   13 mars, 2016 kl. 19:35

   Tack Lasse…
   Ja det finns en hel del pärlor längs med kusten. Det måste nog vara ca 3-4 år sedan vi besökte Hovs hallar senast (har inte kikat i arkivet ännu).
   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s