Hem > Foto > Anthihistamintider

Anthihistamintider

Hej alla…

Visst är våren en helt underbar årstid, solen börjar att titta fram mer och mer och värma upp vår vardag, ljuset gör så att vi piggnar till från vår vinterdvala. Insektslivet börjar att leva upp, vårblommorna förgyller med sina färger…trädens lövverk spricker…ja här kommer mitt bekymmer…POLLEN. Ja då främst det som härjar nu…BJÖRK.!.!.! Tycker det blir värre år efter år…näsan rinner, ögonen rinner, lungorna värker och man sätter nytt världsrekord i nysningar dag efter dag. Och som man alltid säger…nästa år ska jag vara mer förberedd…NOT.!.!.!

Men trots detta så har jag utmanat ödet och tagit mig ut i grönskan för att i alla fall dokumentera lite av det härliga.

Undrar om insekterna och alla andra djur kan reagera likadant som jag.???

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 25 april, 2016 kl. 19:09

  Inte lätt att vara naturfotograf med de problemen. En tröst kan vara att det kan bli bättre med åren. Så blev det för mig.

  • baldwin67
   25 april, 2016 kl. 19:59

   Ja det är minsann ett dilemma🤔 Och inte blir man klokare med åren att man ska börja medicinera i tid. Hoppas att det blir lättare framöver…dock får man ”ta tjuren vid hornen” och dyka ner i grönskan ändå…vad gör man inte för konsten😊
   Vh

 2. 25 april, 2016 kl. 19:30

  Trevligt! Alltså bilderna, inte allergierna. Du får helt enkelt ta dig till platser som inte har björk i närheten, fast var finns de?

  • baldwin67
   25 april, 2016 kl. 20:10

   Japp…inte är det rolig precis 😖 Dock är det positivt för mig att det regnar lite just nu 😉 Men det ska ju inte hindra en för att ta sig ut, även om det blir lite kämpigt.
   Vh

 3. 28 april, 2016 kl. 20:16

  Trist med allergi men tur att du tog dig ut för vitsippebilderna är fantastiskt fina.

  • baldwin67
   28 april, 2016 kl. 21:41

   Japp det är lite trist när man vill vara ute så mycket som möjligt med kameran under våren…det sätter sina käppar i hjulet. Vitsipporna är ju väldigt tacksamma motiv, det lite krångliga är att få exponeringarna intressanta.

   Vh

 4. 17 maj, 2016 kl. 13:16

  Underbart vackra bilder. Att vara allergisk är dock inte lika underbart kan jag tänka mig. Jag har, peppar peppar klarat mig från det men många i min familj är allergiska. Supertrist, verkligen. Hoppas den värsta pollensäsongen snart är över så du kan njuta av den vackra naturen till fullo. Ha det gott!

 5. baldwin67
  18 maj, 2016 kl. 03:57

  Ja det är lite trist att man inte klarar av våren så bra när all grönska börjar att komma fram…ska försöka att komma ihåg till nästa år att börja medicinera i tid. Men nu känns det ok, så just för stunden så frossar jag i alla färger och grönska.

  Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s