Hem > Foto, Riseberga...en del av Malmö > Med biken ute bland rapsfälten

Med biken ute bland rapsfälten

Hej alla…

Skåne är fantastiskt just nu…allt grönskar och blommar, inte minst rapsfälten. Tog mig ut med min nyinskaffade ståtliga springare…elcykeln EcoRide Epix bland rapsfälten härom dagen. Ett helt fantastisk sätt att ta sig fram på…billigt, snabbt, miljömedvetet och inte minst lätt att parkera när vyerna kommer. På dessa smala 70-vägar kan man ju inte stanna bilen för lång tid, så cykeln är ett utomordentligt fantastiskt fordon att ta sig ut på fototripper som denna. Just dessa vyer ligger på vägen mot Bara strax utanför Malmö. Jag blev helt hänförd när jag i horisonten såg något randigt framträda. Det kändes väldigt avlägset när man kom där trampandes, med en vy som denna ville jag inte missa…perfekta linjer från en åker. Dessa bilder är HDR-bilder på 3 exponeringar som är sammanslagna i plug-in programmet HDR Efex Pro.

 

Till nästa gång…

~~Matts~~

Annonser
 1. 18 maj, 2016 kl. 07:07

  Vid första anblicken på tumnaglarna kändes bilderna lite överarbetade. När jag sen såg dem i större vy så såg det bättre ut. HDR är ingen lätt ekvation att få att gå ihop. Men du lyckades ganska väl.

  / Lars

  • baldwin67
   18 maj, 2016 kl. 13:22

   Det där med HDR är inget lätt grej direkt…tunn gräns mellan lagom och för mycket. Själv så vill jag ha lite tryck i redigeringen, men inte överdrivet…svårt att stoppa vid lagom Tone Mappning.

 2. 27 maj, 2016 kl. 11:49

  Men WOW, säger jag. Fantastiskt coola bilder. Alldeles perfekta i mitt tyck och så snygga med linjer. Känns väldigt genomtänkta men så har du också ”det där seendet” tycker jag. Toppen 🙂

  • baldwin67
   30 maj, 2016 kl. 07:43

   Tack…uppskattar dina ord. Ja Skåne har haft några färggranna veckor med fina linjer.

   Vh

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s