På skivtallriken

Tja alla….

För utom foto så har jag ett digert intresse och behov av tung rock´n´roll  och har en längre tid velat att starta en rock´n´roll blogg…en blogg där jag kan lägga ut de låtar som ger mig gåshud. Mitt fotointresse för livemusik är stort och jag försöker alltid att få hem några plåtar och filmklipp från de konserter jag går på.  Men i stället för att skapa en separat blogg för detta så jag har faktiskt valt att lägga till en flik här på ~~fotoBLOGGEN~~ med mina musiktips som faller mig i smaken. Så de som känner sig välkomna kan gärna kika in här när jag ger mina tips på låtar som ger en en gigantisk pungspark.

————————————————————————————————————————————————

Ett nu högt rankat band och som har blivit sönderlyssnat den senaste tiden är Texas Hippie Coalition…asbra.!.!.! Detta Texasband har släppt 3 plattor sedan starten 2004 och ett nytt är på G…ser verkligen fram emot det….Enjoy.!.!.!

Dags igen för en ny skiva som har gått varm i lurarna. Tyskarna i Terminal Choice har verkligen tagit mig med storm och jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat igenom deras platta Ûbermacht… Me like…hoppas att även ni gör det.

Denna helgs ”på skivtallriken” blir en riktigt cool grej…nämligen ”losing your mind” med Pride & Glory. Pride & Glory var ett projekt av Zakk Wylde och plattan med samma namn gavs ut 1994. Zakk är väl annars mest känd som gitarrist tillsammans med Ozzy samt hans eget band Black label society.

Yo MF:s… Fick ett musiktips på gymet av en medtränare… Dope Stars Inc. Kanske lite för syntetisk för min smak, men det svänger och rockar. Här med ”It`s today”

Jaaaa…semester…nu gäller det så mycket livemusik som jag kan komma åt….En av mina favoriter är Rammstein…här med ”Feuier Frei”…kick Azz…

För någon vecka sedan hade jag förmånen att få se Avatar från Göteborg lira på KB i Malmö…så denna gång ska ni få gåshud till ”Let it burn”. Vill ni kika på lite bilder från den konserten så kan ni knalla in H Ä R.  Svensk hårdrock är bara sååå bra 😮

Grannland igen…men den här gången från Danmark. Kommer ihåg från min ungdom när den här plattan kom ut…detta var 1984 och Matts var 17 år gammal. Plattan som heter ”Red hot and heavy” låg på vinylspelaren lääänge och blev utsliten. Här Pretty Maids med ”Back to back”.

Ska man höja fredagsstämningen ska man göra det med Turbonegro från Grannlandet Norge. Så idag ger jag er ”Tight jeans, loose leash”…P A R T Y T I M E . ! . ! . !

Den första pungsparken ger jag dig från Deathstars ….. här med ”METAL”

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 2 november, 2013 kl. 09:22
  2. 17 maj, 2014 kl. 08:53

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s