Bonafide & The Brimstone Days

JAAA…!!!!….”UPPDATERAT”…..TIMPAN ( MIN MELLANSON ) FIXADE DET IDAG OCH ÄR NU KÖRKORTSINNEHAVARE….GRATTIS MIN SON.!.!.!

Hej alla….

Japp…då har även den här helgen gått och det är vardag igen…rättare sagt måndag och det är dags att gå in i nattens mörker igen och jobba 3 nätter. Har väl fixat lite inför julen och vi har även druckit glögg och käkat julekakor med våra kära grannar Boel och Jerry….alltid lika trevligt.!.!.! Stack även ut i Fredags med polarna Kent och Bosse till KB i Malmö och kikade på Bonafide och The Brimstone Days….skönt…då har man lugnat Rock´n´Roll abstinensen. Trots att Panasonicen inte levererar några briljanta bilder i dessa ljusförhållanden…högt ISO / brusiga….längre slutartider / släp i bilden…så tycker jag att de blir Rock´n´Roll….Man kan liksom känna pulsen i musiken.

En litet utkast i ljud och rörlig bild kan ni få här…lånar alltid Camillas Panasonic Lumix TZ7  till konserterna…bilderna blir Rock´n´Roll samt man kan filma med bra kvalitet.

Till nästa gång….

~~Matts~~

7 svar till “Bonafide & The Brimstone Days”

    1. Instämmer….Rock´n´rollbilder SKA vara svart och vita tycker jag. Det liksom karraktäriserar musiken på något sätt och sätter en puls i bilden…de får även vara lite oskarpa och släpande också så det blir lite ”rörelse” idet hela.

    1. Tack Henrik….ja det blir lite mer Rock´n´Roll i svart-vitt…håller just i skrivandes stund att ladda upp ett nytt filklipp med Bonafide…även det i svart-vitt 😉

    1. Tack Peter…det är just stämningen man är ute efter i konsertbilder…man ska kunna känna pulsen och dofta biran och svetten 😉

Lämna en kommentar